Cart is empty
0

Indkøbskurv

Varer - 0,00 kr
Registrer Log ind
Filtrering
Område
 1. Champagne
 2. Mousserende vin
Pris
Årgang
Druesort

Tilbud

 

 

Champagne & Mousserende vin

Champagne & Mousserende vin

Der findes ganske enkelt ingen drik, der er så tæt forbundet med både fest og luksus som en god flaske mousserende vin - og her er der i særdeleshed tale om champagne. Hos Vinas.dk har vi specialiseret os i et finde det bedste af bedste, når det kommer til diverse typer af mousserende vin fra hele verden, hvilket blandt andet inkluderer den anerkendte champagne fra Besserat de Bellefon, der er at finde på over 100 af de mest anerkendte Michelin-restauranter verden over - og vi er nogle af de eneste her i Danmark, der importerer den formidable champagne. Det er dog ikke kun, når det kommer til champagne, at du finder nogle store navne her hos Vinas.dk, da vi blandt andet også tilbyder et stort udvalg af Cava og endda også en række økologiske af slagsen.

 

Hvad er mousserende vin?

Mousserende vin er mange ting - det er i bund og grund blot en fællesbetegnelse for vin, der indeholder kulsyre. Mousserende vin har været fremstillet i rigtig mange år og i dag er det en type af vin, der bliver fremstillet af stort set alle vinproducerende lande, og det er oftest en drik, der bruges til at markere et stort højdepunkt eller for at fejre noget. Ifølge historiske kilder har mousserende vin faktisk eksisteret ligeså længe som vin i sig selv er blevet produceret. Det siges, at de gamle grækere allerede kendte til boblerne i deres tid, men dengang forstod de ikke hvor de kom fra - derfor endte det også med at forklaringerne strakte sig fra alt lige til at det skulle være onde ånder eller en påvirkning fra månen.

 

Champagne er mest kendte - men glem ikke de andre

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at champagne er den absolut mest kendte type af mousserende vin på markedet, men det er dog vigtigt at du ikke vælger at snyde dig selv ved at ignorere de andre typer af mousserende vin, som der også er mulighed for at købe på det danske marked og blandt andet også her hos Vinas.dk. I Italien findes der en lang række forskellige typer af mousserende vin, der går under fællesbetegnelsen spumante, mens de i Spanien har navngivet deres mousserende vin for cava. I Frankrig fremstiller de naturligvis champagne, men det er dog kun i selve Champagne-distriktet - de mousserende vine, der er fremstillet i andre områder af Frankrig går under navne som Crémant og Mousseux, mens de tysktalende lande kalder deres mousserende vine for sekt.

 

Hvordan opstår boblerne i mousserende vin?

De mange bobler i mousserende vin, der opstår, når man hælder mousserende vin op i et glas skyldes blandt andet urenheder på glassets overflade. Det er også derfor, at du vil opleve at bobler stille og roligt vil begynde at ophøre efter ganske kort tid, og de efterfølgende bobler vil være mindre end de første. Der er rigtig mange, der ridser et lille hak i glassets bund, for at den mousserende vin sender sine bobler op mod overfladen lige til sidste tår.

Tabel  Liste 

Desc
 1. Spar
  24%

  Pris: 550,00 kr

  Special Price 420,00 kr

  Intens farve, med gyldne nuancer, og rigelige fine bobler i glasset.
  Meget intens næse med komplekse  noter af meget modne frugter (pære, kvæde) og frugtgelé. Efter nogle minutter i glasset, frigiver den en række grillede og ristede duftstoffer, fulgt op af mint og krydrede noter herunder ingefær, kanel og anis.
  I munden viser Champagnen stor generøsitet gennem sin magt og bemærkelsesværdig rigdom. Den naturlige friskhed i Besserat de Bellefon's Champagner fastholder den perfekte balance mellem styrke og finesse, der kendetegner denne ekstraordinære årgang. Eftersmagen er frugtagtig domineret af kogte gule  blommer, og er lang og vedholdende.

  Druesammensætning:

  54% Chardonnay
  15% Pinot Noir
  31% Pinot Meunier.

   

  Besserat Champagne de Bellefon blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne fra druer dyrket i hjertet af champagne. Druerne er høstet fra de fineste vinmarker og undergår ikke malolaktisk gæring (2. gæring) således aromaerne bevares og lagringspotienalet øges i kælderen

  Besserat champagne er specielt udviklet til gastronomi, og udmærker sig ved sin bløde stil med små stiile bobler i kanten af glasset og ingen bitterhed.

  Over 100 Michelin restauranter verden over har den på vinkortet.

 2. 69,00 kr
  Mousserende vin fra det traditionsrige Ungarnske vinhus Törley. Halvtør frugtig smag med noter af pære og citrus. Nyd den som aperitif ved festlige lejligheder.
 3. 69,00 kr
  Mousserende vin fra det traditionsrige Ungarske vinhus Törley. Denne mousserende vin er fremstillet på de fineste moscatel druer. Forfriskende sødmefuld og frugtagtig smag. Til enhver festlig lejlighed som aperitif eller til dessert.
 4. 69,00 kr
  Mousserende Rosè fra det traditionsrige Ungarnske vinhus Törley. Vinen har en mørk rosa farve, intens rød-ribs og jordbær smag. Frisk mousserende vin med dejlig frugtsødme. Fremragende velkomst vin, eller til Parma skinke med melon.
 5. 115,00 kr
  En dejlig spansk cava med fine stille bobler og en duft og smagsnoter af hindbær og jordbær samt en liflig tør smag. Nyd den afkølet til frisk frugt, snacks eller som aperitif.
 6. 149,00 kr
  100% økologisk. Wine Advocate Robert Parker 90 point. Duft: Kombination af fine blomsteragtige noter (violet, jasmin) og friske aromaer af røde bær frugter (hindbær). Smag: Frisk, sød med en lang og vedholdende eftersmag. Anbefaling til retter: Prøv den til skinke eller oste croquettes, chargrilled grøntsager, eller som aperitif.
 7. Spar
  14%

  Pris: 110,00 kr

  Special Price 95,00 kr

  Den er 100% økologisk.Wine Advocate Robert Parker 90 point. Duft: En elegant og frisk mousserende vin med dufte af hvid frugt (moden drue og æble) kombineret med en behagelig og langvarig toasty aroma, der kommer fra dens aldring. Smag: Ganen er en helt kompleks, delikat og krydrede oplevelse med en frisk og lang eftersmag. Prøv den til pasta med seefood, Kødretter med (fjerkræ, svinekød) eller blot som aperitif.
 8. 130,00 kr
  Denne cremant er fremstillet på økologisk dyrket druer. Druerne er håndplukket for at sikre en vin af høj kvalitet. Tilpas tør med en anelse sødme. Økologisk dyrket.
 9. Spar
  16%

  Pris: 295,00 kr

  Special Price 249,00 kr

  Champagnen har en ren strågul farve med reflekser af kobber. Fint, vedvarende skum danner en mærkbar ring i glasset.
  Næsen er åben, begyndende med blomsteragtige dufte af tørrede blomster , efterfulgt af aromatisk  frugtagtig dufte af fersken og mirabelle blomme. Når vinen åbner mere op viser noter af hasselnød og praline sig.
  I Munden  friskt og livligt, med en fyldig  silkeagtig struktur i fuld harmoni med de komplekse aromaer af abrikos, ananas, og fersken, efterfulgt af en lang og vedvarende finish på denne elegante og fornemme vin.

  Druesammensætning:

  35% Chardonnay
  20% Pinot Noir
  45% Pinot Meunier  Besserat Champagne de Bellefon blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne fra druer dyrket i hjertet af champagne. Druerne er høstet fra de fineste vinmarker og undergår ikke malolaktisk gæring (2. gæring) således aromaerne bevares og lagringspotienalet øges i kælderen.

  Besserat champagne er specielt udviklet til gastronomi, og udmærker sig ved sin bløde stil med små stiile bobler i kanten af glasset og ingen bitterhed.

  Over 100 Michelin restauranter verden over har den på vinkortet.

 10. 115,00 kr
  Druerne er håndplukket og økologisk dyrket Har fået Guldmedalje i Frankrig. I Danmark gav Vinmagasinet den topkarakter, 5 stjerner og følgende kommentarer. Klar, fin, lysgul vin med flot mousse. Dejlig næse med blød citrus og eksotiske ferskentoner. Harmonisk vin, der er behagelig i munden, tør frugtrig smag med levende syre , som giver en dejlig friskhed. Flot længde i eftersmagen.

Tabel  Liste 

Desc