Cart is empty
0

Indkøbskurv

Varer - 0,00 kr
Registrer Log ind

Vinas Vin handelsbetingelser

Følgende handelsbetingelser er gældende, såfremt du handler på Vinas.dk eller med Vinas Vin IVS.

PRISER

Alle nævnte priser er inklusiv 25 % moms samt de for tiden gældende danske afgifter. Der er forbehold for udsolgte varer, tastefejl, afgiftsændringer samt for udefrakommende pris- og valutakursændringer.

BETALING

Der kan anvendes følgende kort til betaling:

  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard, Visa, Maestro, Diners, America Express

LEVERINGSBETINGELSER

Vi afsender 2 gange om ugen.

Forsendelse sker efter nedenstående takster:

  • Forsendelsesgebyr ved køb af 1-11 fl. Kr. 117.00.
  • Ved køb af 12 fl. og derover leveres fragtfrit.

Priserne er inklusiv moms.

Forsendelser skal ske til en adresse, hvor der er nogen til at modtage og kvittere for pakken. Er der ingen på adressen vil vor transportør lægge en seddel med oplysning om et telefon nummer, hvor et nyt tidspunkt for afhentning kan aftales.

Er det ikke muligt for dig, at være til stede på adressen på leveringstidspunktet, leverer vi gerne uden kvittering, såfremt du forud for levering kan anføre et sikkert sted, hvor vinen kan stilles. I denne forbindelse skal det pointeres, at ved levering uden kvittering overgår ansvaret for vinen til dig. Vinas Vin har således ingen form for erstatningspligt, såfremt vinen bortkommer.

REKLAMATIONSRET

Retur og ombytning.

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret, hvorfor returnering uden forudgående aftale ikke er mulig, men da vi sætter service højt, beder vi dig rette henvendelse til os, såfremt du ikke er tilfreds med den købte vin, f.eks hvis en flaske har ”propsyge”, så bytter vi naturligvis.

Reklamation & skader

Er uheldet ude ved at der er sket skade på forsendelsen før modtagelse, så meldes skaden til fragtmanden, og påføres kvitteringen. Hvis du følger denne fremgangsmåde erstatter vi, såfremt dette er muligt, med nye varer. I modsat fald vil købet blive annulleret og fakturabeløbet godtgjort. Bemærk, at skader opstået efter at vinen er modtaget ikke erstattes! Reklamationen overfor Vinas.dk skal ske senest 2 måneder efter bestilling, og Vinas.dk kan kræve dokumentation for skaden.

BØRN OG UNGE

Du skal være fyldt 18 år for at handle med Vinas.dk. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.