Cart is empty
0

Indkøbskurv

Varer - 0,00 kr
Registrer Log ind
Filtrering
Område
  1. Colchagua Valley
Pris
Årgang
Druesort

Tilbud

 

 

Chile

Chile

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Chile også er ét af de lande, der er på vej frem, når det kommer til produktion af diverse typer af vin. Hvad der dog heller ikke skal være nogen hemmelighed er, at chilensk vin hovedsageligt er de billige hverdagsvine, som vi har mulighed for at købe direkte fra supermarkedernes hylder. Der findes dog også mange andre typer af vin fra Chile, som har en langt højere grad af kvalitet - og det er naturligvis et udvalg af disse chilenske vine, som du har mulighed for at finde her hos Vinas.dk. Du skal dog ikke være bange for priserne på vores vin, da vi kan bryste os af nogle af de bedste priser på chilensk vin af høj kvalitet - vores udvalg inkluderer både rødvin og hvidvin fra Chile.

 

Vin fra Chile modnes

Chile er dog meget mere end blot billig vin, som du kan finde på hylderne i supermarkeder hele verden over. Der er rigtig mange producenter af vin fra Chile, der har haft fokus på at udvikle sig og kunne producere vin, der passer bedre til de europæiske krav. I denne forbindelse har mange af dem fået værdifuld konsultation fra europæiske vinmagere fra f.eks. Italien, Frankrig og Spanien. Det er også ensbetydende med, at du i dag kan købe chilensk vin, der er i samme klasse som rigtig meget af det vin, der stammer fra f.eks. Italien og Frankrig. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Chile er et vinproducerende lande, der er på vej frem og som hele tiden vinder mere og mere markedsandel i lande som Danmark.

 

Chilensk vin er ikke længere inferiør kvalitet

Som nævnt ovenfor, så har chilensk vin længe været kendt for deres fokus på kvantitet fremfor kvalitet. I starten af 1980’erne skete der dog en modernisering, da der blandt andet blev introduceret ståltanke til gæring og tønder af egetræ til faldlagring, hvilket ikke havde været brugt til produktion af chilensk vin før i tiden. Det er som følge af denne modernisering af eksportdelen af den chilenske eksportbranche overlevede - og faktisk også opleve et markant opsving, da kvaliteten af vinen steg og dermed blev eksporten af deres vin også øget på markant vis. I løbet af 80’erne steg antallet af vingårde også meget hastigt og siden har den chilenske vinbranche været i hastig vækst. I dag bliver mere end 60 procent af den samlede vinproduktion i Chile eksporteret til intet mindre end 150 lande hele verden over.

 

Stort og differentieret udvalg af chilensk vin

Hos Vinas.dk fører vi et stort og differentieret udvalg af chilensk vin, der naturligvis byder på noget af det mest spændende vin fra Chile - der er noget for enhver smag, og det er med garanti også derfor, at Chile i dag kan bryste sig af at være én af verdens 10 største vinproducenter. De chilenske vine har længe været danskerens foretrukne supermarkedsvin, men det ændrer dog ikke på, at flere og flere danskere begynder at åbne øjnene for de mere eksklusive vine fra Chile.

Tabel  Liste 

Desc
75,00 kr
Vinen er lavet på 100% carbernet druer og lagret 4-6 måneder på franske egetræsfade. Fremragende til prisen.
75,00 kr
Vinen er er lavet på 100% carmenere druer og er lagret 4-6 måneder på franske egetræsfade. Fremragende til prisen.
75,00 kr
Vinen er lavet på 100% merlot druer og lagret 4-6 måneder på franske Egetræsfade. Fremragende til prisen.
135,00 kr
Vinen er lavet på 100% Cabernet Sauvignon druer og lagret 10-12 måneder på franske egetræsfade.
135,00 kr
. Vinen er lavet på 100% Carmènère druer og lagret 10-12 måneder på franske egetræsfade.
239,00 kr
Druerne er håndplukket, da kun de bedste kan bruges til denne topvin.

Tabel  Liste 

Desc