Cart is empty
0

Indkøbskurv

Varer - 0,00 kr
Registrer Log ind
Filtrering
Område
  1. Douro
Pris
Årgang
Druesort

Tilbud

 

 

Portugal

Portugal - Rødvin

 

Portugal har altid været et stort vinland. Faktisk har det været så stort, at langt størstedelen af den vin, der blev drukket her i Danmark i slutningen af tresserne og i starten af halvfjerdserne var produceret i Portugal. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at fortræffelighederne af den vin, der kunne købes i Portugal var få, men den gjorde ingen skade, smagte ganske fint og så var prisen så lav, at alle og enhver havde råd til at købe det. I dag fremstilles der fortsat portugisisk vin, der ikke er af nogen særlig kvalitet, men der skal bestemt ikke lægges skjul på, at tendensen i langt højere grad går den anden vej, hvorfor der i dag også kan finde rigtig meget portugisisk vin, der tilhører den absolutte elite.

 

Portugal rummer mange vindistrikter

Der findes rigtig meget forskelligt portugisisk vin, og det er naturligvis også ensbetydende med, at du har mulighed for at finde vin fra rigtig mange forskellige vindistrikter i Portugal. På lige fod med at der også finde vindistrikter i både Italien og Frankrig, der er mere fremtrædende og mere prominente end andre, så gør det samme sig naturligvis også gældende for en række af de distrikter, der er at finde i Portugal. Her er der blandt andet tale distrikter som Alentejo, Minho, Santa Comba da Vilarica, Douro og Dao. Smagen af vinen og brugen af de forskellige druer er naturligvis forskellig fra distrikt til distrikt, hvorfor Portugal byder på et væld af forskellige vinoplevelser - og der er med garanti også en eller flere vine, der er lige noget for dig!

 

Portugisisk vin er på vej frem

Som tidligere nævnt, så var Portugal én af de primære leverandører af vin til Danmark i slutningen af tresserne og i starten af halvfjerdserne, men i takt med at de danske forbrugere er blevet mere opmærksomme på kvaliteten af vinen, så er de danske forbrugere i langt højere grad begyndt at drikke vin fra Frankrig og Italien. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at portugisisk vin er på vej frem og det sker naturligvis i takt med, at de portugisiske producenter af vin er begyndt at arbejde langt højere med kvaliteten af deres vin - og det har de kunne mærke på efterspørgslen af deres vin og samtidig også deres øgede eksport til både Danmark og andre europæiske lande. Det er i høj grad deres rødvin, som danske forbrugere begynder at få øjnene op for.

 

Differentieret udvalg af portugisisk vin

Hos Vinas.dk fører vi et bredt og differentieret udvalg af vin fra Portugal, hvilket i høj grad inkluderer mange forskellige typer af rødvin. Det er også ensbetydende med, at alle og enhver har mulighed for at finde portugisisk rødvin, som passer til sine præferencer i forhold til druer, smag og pris. I takt med at vin fra Portugal bliver mere og mere populært blandt de danske forbrugere, så vil Vinas.dk naturligvis også udvide udvalget af portugisisk vin.

Tabel  Liste 

Desc

Tabel  Liste 

Desc