Cart is empty
0

Indkøbskurv

Varer - 0,00 kr
Registrer Log ind
Filtrering
Område
 1. Argentina
 2. Chile
 3. Frankrig
 4. Italien
 5. Portugal
 6. Spanien
Pris
Årgang
Druesort

Tilbud

 

 

Rødvin

Rødvin

Hos Vinas.dk finder du et uhyre stort udvalg af forskellige typer af rødvin. Vi kan bryste os af, at føre et udvalg, der indeholder alt hvad hjertet begærer, når det kommer til rødvin. Udvalget er bestående af vine fra alle verdenshjørner og i alle prisniveauer, hvilket bl.a. tæller lande såsom Argentina, Chile, Frankrig, Italien, Portugal samt Spanien. Det betyder også, at du finder vine, der er baseret på den elegante og lette Pinot Noir-drue og den verdenskendte Cabernet Sauvignon. Hvad end du er mere til Merlot, Syrah eller Malbec, så finder du også vine baseret på disse druer i vores udvalg. Det betyder - med andre ord - at du hos Vinas.dk kan finde rødvin for enhver smag, til enhver lejlighed og i enhver prisklasse.

 

Den afgørende egenskab ved rødvin

Den afgørende egenskab ved rødvin, der er én af de ting, der adskiller rødvinen fra andre vintyper er, at den er rød. Uanset hvilken type af rødvin, du har udvalgt, så går farven igen hos dem alle. Dog skal det nævnes, at rødvin kommer i mange forskellige nuancer, hvilket tæller alt lige fra rubinrød til en rød, der er så mørk, at den næsten er sort. Farven stammer fra skallerne (skindet) på de druer, der bruges i processen til at fremstille vinen, eftersom rødvine - i langt de fleste tilfælde - bliver fremstillet af blå druer. Skindet indeholder tannin (også kaldet garvesyre), der er en meget stærk syre, der både stammer fra skind, sten, stilke og træfade, som vinen lagrer på. Des længere tid druesaften ligger sammen med skindet, des større bliver indholdet af syre.

 

Rødvin fremstilles i store dele af verden

Der findes et væld af druetyper, der bruges til rødvine. Det betyder også, at der er mulighed for at producere rødvin i store dele af verden. I dag bliver der fremstillet rødvin i traditionelle vinland som Italien, Frankrig, Spanien, og Portugal, mens der også er mulighed for at finde rødvine, der er fremstillet i Østeuropa såvel som i Middelhavslandene. Både Chile, Australien og USA (i form af Californien) fremstiller også rigtig meget rødvin. Der findes sågar enkelte steder i Danmark, hvor der er også fremstilles rødvin. Det beviser også blot, at rødvin kan produceres mange steder - men ingen af steder smager det ens, så derfor er der mulighed for at opnå en lang række individuelle smage, der er i verdensklasse.

 

Populære vinhuse hos Vinas.dk

Hos Vinas.dk fører vi et stort udvalg af rødvin, der stammer fra et bredt spektrum af forskellige vinhuse, hvilket blandt andet inkluderer nogle prominente vinhuse som f.eks. Gauchezco, der i høj grad er kendt for deres vine baseret på Malbec-druen, men også både Bisquertt (vinhus fra Chile hvis rødvin er kendt i store dele af verden) og Selva Volpina (italiensk vinhus, der i særdeleshed er kendt for deres fantastiske Cabernet Sauvignon-vine) er blandt de vinhuse, der leverer vin til udvalget her på siden. Det er også ensbetydende med, at alle og enhver kan finde rødvin, der falder i deres smag her hos Vinas.dk.

Tabel  Liste 

Desc
 1. 119,00 kr
  Farven dybrød rmed violette reflekser. Kompleks bouguet med noter af krydderier og strejf af vanille. I munden imponerer den med sin kraft og fylde og behagelig frugt. Perfekt ledsager til kødretter og modne oste. Vi anbefaler også den vin til ande eller gåsesteg.
 2. 239,00 kr
  Fra det anerkendte vinhus Fougeray de Beauclair i Bourgogne, har vi hentet denne rødvin fra Marsannay appallationen i det nordlige Bourgogne. Vinen er lagret på ståltanke i 12 måneder, og har en frugtrig duft af solbær og brombær med noter af lakrids. Smag er frisk og frugtagtig med bløde runde tanniner. Ideel ledsager til retter med vildt.
 3. 155,00 kr
  Fornem Bourgogne med en flot rubinrød farve, duft af hindbær og kirsebær og en afrundet frugtrig smag. Ideel ledsager til grillet kød af gris og lam.
 4. Spar
  12%

  Pris: 135,00 kr

  Special Price 119,00 kr

  Høsten af druer til denne vin foregår manuelt, og kun de bedste klaser bliver anvendt. Vinen har lagret 12 måneder på franske og amerikanske egetræsfade. Farven er dybrød med intens duft af mørke bær med strejf af vanilla,neliker og kakao. I munden kraftfuld og intens med en kompleks blød smag. Ideel ledsager til grillet kød af lam og kalv.
 5. 95,00 kr
  Druerne til denne vin er håndplukket, og kun de bedste klaser bliver anvendt. Vinen har lagret over 4 måneder på amerikanske egetræsfade. Farven er klar violet, med en intens frisk duft af solbær og hindbær. Smagen er fyldig med afrundede tanniner, og god balance mellem frugt og syre. Ideel ledsager til retter med fjærkræ og milde oste.
 6. 85,00 kr
  Druerne til denne vin er håndplukkede og kun de bedste klaser bliver anvendt. Vinen er ikke fadlagret. Farven er kirsebær rød med en intens frisk duft af jordbær og hindbær. Smagen er let og frisk, med en vedholdende afrundet finish. Ideel ledsager til lyst kød og milde oste.
 7. 119,00 kr
  Vinen har en flot farve med violette nuancer,og en kraftfuld bouquet af røde bær. Den har en fyldig struktureret silkeblød smag af sorte bær, med strejf af sødme og krydderi. Ideel ledsager til kødretter af okse og lam. Wine Advocate-Robert Parker 90 Points.
 8. 129,00 kr

  Kultvin fra Portugal. Druerne til denne vin er håndplukket og kun de bedste bliver anvendt. Vin er lagret 8 måneder på nye franske egetræsfade.

  I næsen forførende krydret med peber og brombær. Smagen intens og rig med krydderier og intens chokolade.

  Drik den til vildt, grillet oksekød og modne oste.


 9. 189,00 kr
  Dybrød farve, intens duft af vilde mørke bær. Fyldig i munden med moden frugt og kraftige bløde tanniner og strejf af sveske og mørk chokolade i eftersmagen. Vinen er lagret på franske egetræsfade.
 10. Spar
  21%

  Pris: 95,00 kr

  Special Price 75,00 kr

  Kraftig vin med duft og smag af svesker, og en fyldig blød og afrundet smag. Vinen er fuldmoden. Ideel ledsager til sammenkogte retter og bløde oste.

Tabel  Liste 

Desc