Cart is empty
0

Indkøbskurv

Varer - 0,00 kr
Registrer Log ind
Filtrering
Område
  1. Argentina
  2. Chile
  3. Frankrig
  4. Italien
  5. Portugal
  6. Spanien
Pris
Årgang
Druesort

Tilbud

 

 

Rødvin

Rødvin

Hos Vinas.dk finder du et uhyre stort udvalg af forskellige typer af rødvin. Vi kan bryste os af, at føre et udvalg, der indeholder alt hvad hjertet begærer, når det kommer til rødvin. Udvalget er bestående af vine fra alle verdenshjørner og i alle prisniveauer, hvilket bl.a. tæller lande såsom Argentina, Chile, Frankrig, Italien, Portugal samt Spanien. Det betyder også, at du finder vine, der er baseret på den elegante og lette Pinot Noir-drue og den verdenskendte Cabernet Sauvignon. Hvad end du er mere til Merlot, Syrah eller Malbec, så finder du også vine baseret på disse druer i vores udvalg. Det betyder - med andre ord - at du hos Vinas.dk kan finde rødvin for enhver smag, til enhver lejlighed og i enhver prisklasse.

 

Den afgørende egenskab ved rødvin

Den afgørende egenskab ved rødvin, der er én af de ting, der adskiller rødvinen fra andre vintyper er, at den er rød. Uanset hvilken type af rødvin, du har udvalgt, så går farven igen hos dem alle. Dog skal det nævnes, at rødvin kommer i mange forskellige nuancer, hvilket tæller alt lige fra rubinrød til en rød, der er så mørk, at den næsten er sort. Farven stammer fra skallerne (skindet) på de druer, der bruges i processen til at fremstille vinen, eftersom rødvine - i langt de fleste tilfælde - bliver fremstillet af blå druer. Skindet indeholder tannin (også kaldet garvesyre), der er en meget stærk syre, der både stammer fra skind, sten, stilke og træfade, som vinen lagrer på. Des længere tid druesaften ligger sammen med skindet, des større bliver indholdet af syre.

 

Rødvin fremstilles i store dele af verden

Der findes et væld af druetyper, der bruges til rødvine. Det betyder også, at der er mulighed for at producere rødvin i store dele af verden. I dag bliver der fremstillet rødvin i traditionelle vinland som Italien, Frankrig, Spanien, og Portugal, mens der også er mulighed for at finde rødvine, der er fremstillet i Østeuropa såvel som i Middelhavslandene. Både Chile, Australien og USA (i form af Californien) fremstiller også rigtig meget rødvin. Der findes sågar enkelte steder i Danmark, hvor der er også fremstilles rødvin. Det beviser også blot, at rødvin kan produceres mange steder - men ingen af steder smager det ens, så derfor er der mulighed for at opnå en lang række individuelle smage, der er i verdensklasse.

 

Populære vinhuse hos Vinas.dk

Hos Vinas.dk fører vi et stort udvalg af rødvin, der stammer fra et bredt spektrum af forskellige vinhuse, hvilket blandt andet inkluderer nogle prominente vinhuse som f.eks. Gauchezco, der i høj grad er kendt for deres vine baseret på Malbec-druen, men også både Bisquertt (vinhus fra Chile hvis rødvin er kendt i store dele af verden) og Selva Volpina (italiensk vinhus, der i særdeleshed er kendt for deres fantastiske Cabernet Sauvignon-vine) er blandt de vinhuse, der leverer vin til udvalget her på siden. Det er også ensbetydende med, at alle og enhver kan finde rødvin, der falder i deres smag her hos Vinas.dk.

Tabel  Liste 

Desc

Tabel  Liste 

Desc