Cart is empty
0

Indkøbskurv

Varer - 0,00 kr
Registrer Log ind
Filtrering
  1. Syrah
Pris
Årgang
Druesort

Tilbud

 

 

Rosévin

Rosévin

Vinas.dk fører ikke blot et stort udvalg af hvidvin og rødvin, men også et rigtig stort udvalg af forskellige typer af rosévin. Udvalget af rosévin er at finde på denne side, hvor den primære bestanddel af udvalget er produceret af franske vinhuse, men du finder dig også et mindre udvalg af italiensk rosévin her hos Vinas.dk. Rosévin er en vin, der oftest deler mennesker op i to grupper - dem der elsker rosévin og dem, der ikke just er de største fans. Der skal dog ikke lægges skjul på, at vores sortiment af rosévin ikke blot rummer mange forskellige vine, men samtidig også mange forskellige smagsoplevelser, hvorfor langt de fleste vil kunne finde som minimum én rosévin her hos Vinas.dk, der falder i deres smag.

 

Let og karakteristisk vin

En rosévin er typisk kendt for at være en let vin med en karakteristisk lyserød kulør, der er med til at gøre det til en vin, der ofte er særligt populær i sommermånederne, hvor et koldt, let glas rosévin kan nydes på terrassen i den bagende sol. En rosévin bliver lavet på røde druer, men den specielle lyserøde farver bliver opnået ved at skallerne fra de røde druer bliver fjernet kort tid efter selve gæringsprocessen er blevet igangsat. Det betyder også, at der ikke kommer nær så meget garvesyre og det er dét, der skaber den karakteristiske lyserøde farve, som i særdeleshed er det, som rosévin - foruden den fortrinlige smag - i dag er kendt for i store dele af verden og heriblandt også i Danmark.

 

Rosévin - den perfekte sommervin

Som nævnt ovenfor, så er rosévin en formidabel vin til sommerperioden. Den har en let og elegant smag, der gør, at den er ideel til sommervarmen. Der skal bestemt heller ikke lægges skjul på, at det er i sommerperioden at rosévin oplever sin storhedstid - det er de færreste, der ikke elsker at sidde på terrassen på en varm sommerdag og nyde et glas rosé. Det er som sådan aldrig noget, som de mange producenter af rosé har haft fokus på i deres promovering af vinen, men der skal bestemt ikke lægges skjul på, at det er det renommé som rosévinen har opnået i løbet af de sidste mange år, hvor det samtidig er en type af vin, der er blevet mere og mere populær.

 

Find økologisk rosévin hos Vinas.dk

Det er ikke mange steder, hvor det er muligt at finde det, men det kan du her hos Vinas.dk. Der er naturligvis tale om økologisk rosévin, men af den årsag skal du dog ikke være bange for, at du kommer til at give afkald på den velkendte rosésmag - tværtimod, så kan du være sikker på, at vinen - som følge af den økologiske dyrkning - smager helt uovertruffent og derfor vil den også være et sikkert hit hos enhver. Her på siden finder du vores udvalg af økologiske rosévine, hvor du med garanti også vil kunne finde en rosévin, der passer perfekt til dig og din smag.

Tabel  Liste 

Desc

Tabel  Liste 

Desc